Support
Tillbaka

Karolin Kärrå

Min roll på Netmine


0370-30 23 34

karolin@netmine.se

5 snabba

Fredagsmys eller Fredagsfys

Apladalen eller Storgatsbacken

Vinter eller Sommar

Hårdvara eller Mjukvara

Lite för svagt kaffe eller Lite för starkt kaffe

Jag är en Netmine-nykomling men känner mig redan som hemma här. Du kommer snart får höra mycket mer från mig! I min roll som kundansvarig kommer jag se till att skapa långvariga relationer och att vi tillsammans med dig som kund alltid ligger steget före. Jag är pepp, är du?

Arbete

Vi är övertygade om att Karolin kommer ta er kunder med storm. Hennes driv att alltid ligga steget före kommer vara till stor nytta för er. Denna tjej är här för att se till att ni kan fortsätta växa och tryggt kunna ägna er åt det som ni gör bäst, så sköter vi resten. Att hon dessutom alltid är oerhört glad och supertrevlig är väl bara ett plus - tänker vi!

Personligt

Karolin spelade länge i IFK Värnamos damlag, likt alla sina systrar. Så tycker du att hon känns bekant, kan det vara därför. Nu för tiden ligger fotbollskorna lite längre in i garderoben. Idag och nästan alla andra dagar på året är det istället löpning på schemat. Men en och annan runda på cykel blir det också. Med en dröm om att göra en Ironman i framtiden så gäller det att vara bra på mycket. Jag skulle inte våga utmana henne i något, skulle du?

Instagram

Här kommer lite bilder från instagramkontot. På det viset får du lära känna oss lite bättre.