Support
Tillbaka

Bosse Bergenholtz

Min roll på Netmine


0370-30 23 42

bosse@netmine.se

5 snabba

Fredagsmys eller Fredagsfys

Apladalen eller Storgatsbacken

Vinter eller Sommar

Hårdvara eller Mjukvara

Lite för svagt kaffe eller Lite för starkt kaffe

Jag började på Netmine som IT-tekniker i januari 2019. Jag kommer till att börja med att rodda bakom kulisserna, mestadels med våra molntjänster. Att planera för dynamisk utveckling och tillväxt, det är roliga grejer, tycker jag!

Arbete

Att jobba som IT-tekniker innebär en hel del variation i det dagliga arbetet. Många av våra tekniker jobbar enbart ut mot kunder och fungerar som en extern IT-avdelning och har koll på kundens IT-miljön på plats. Bosse däremot kommer mestadels jobba för att våra hostingtjänster ska leverera dag ut och dag in.

Personligt

Bosse är en härlig människa som alltid bär på ett leende. Du känner säker igen honom men kanske inte riktigt kan placera från vart? Många barn har följt djurspår i snön, räddat grodor och tittat på liv i stubbar tillsammans med Bosse. Hans engagemang på alla olika håll är fantastisk. Är det inte för jobbet så är det för naturen eller för träningen på Friskis. Får du chansen, slå dig ner och prata en stund, eller två, med denna insiktsfulla kille kan man diskutera allt, högt som lågt och alltid lär man sig något.