Netmine har vuxit så det knakar och jag har därmed en väldigt spännande roll i gänget. Jag ser till allt fungera i vardagen för mina kollegor och att de tjänster och produkter vi levererar utvecklas och är hållbara en lång tid framöver. Det är häftigt att veta att det jag gör idag kommer ha betydelse för lång tid framöver.

Arbete
Man skulle kunna säga att Emelie nästintill enbart jobbar i framtiden. Det hon gör kanske inte ger så snabba resultat men har väldigt långsiktiga effekter. När hon får strukturera och göra, då trivs hon som bäst. Att driva ett företag som ska ligga i framkant kräver en del, för man kan aldrig kopiera någon annan. Att tänka nytt och långsiktigt är något vi alltid varit bra på och med Emelie i spetsen är vi nu ännu grymmare.

Personligt
När Emelie började på Netmine var det inte många veckor kvar till jul, hennes absoluta favorithögtid. Man kan säga att julgransglittret låg i lä i jämförelse med hennes tindrande ögon. Men när julen städats ut så är det det inte totalt mörker. Nejdå, Emelie har fullt upp att planera inför familjens nästa sammankomst. För att umgås med familjen är något av det mysigaste hon vet. När familjens projektledare får en stund över, vilket är princip vartannat skottår, är det ändå plinka på pianot som står högst på prioriteringslistan. Trevligt, trevligt!

Emelie Plantin's kompetenser

Projektledning

Koll på GDPR

Koll på VDn

Emelie Plantin

Verksamhets­koordinator

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken