Sugen på nåt nytt eller redo att ta nästa steg i karriären? Nu finns det! Ett jobb till dig som är grym på Business Intelligence, Power BI och Sharepoint.

Om jobbet

Rollen är ny hos oss och du har möjlighet att forma tjänsten efter dina tankar. Vi söker dig som är driven och som älskar att jobba i projekt från start till slut. Du kommer vara en del i vår utvecklingsavdelning och i din roll kommer du jobba nära våra kunder och våra kundansvariga, driva utvecklingen framåt och lösa det tekniska behovet hos våra kunder. Som SharePoint-konsult hos oss ansvarar du för hela detta affärsområde samt våra kunders utveckling i plattformen. 

Du kan lyssna in önskemål samt krav från kunden och kommer med användbara idéer. Du gillar kundkontakt, har god samarbetsförmåga och älskar att dela med dig av dina kunskaper till dina kollegor.

Du har goda kunskaper i att bygga strukturer, flöden och lösningar i Sharepoint samt Power BI. Samt har god kännedom om andra applikationer inom Microsoft365/Microsoft Azure och vet hur dessa kan användas som en viktig del i införande av nya lösningar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av systemutveckling och kunskaper i C#, .NET, Angular, VueJS.

Tillsammans med dina tretton kollegor på utvecklingsavdelningen arbetar du i ett team som lever för att leverera system som våra kunder är nöjda med länge. På Netmine arbetar vi med det vi tycker är roligt och självklart ska du vara med och forma din tjänst och dina ansvarsområden. Alla är en självklar del i våra kunders utveckling och såklart även vår egen.

Vad kan vi erbjuda dig?
På Netmine tror vi på öppna dörrar och högt i tak. Prata med vem du vill, när du vill om vad du vill. Som Netmineare har du mängder av fina förmåner, båda sådana som känns bra i hjärtat och i plånboken. Att få jobba nära en hel bunt roliga och smarta människor med samma mål är bara en av förmånerna. Läs mer om hur det är att tillhöra Netminegänget nedan. Och ja just det, lön, det får du också, den förhandlar du själv och prestation lönar sig alltid!

Ansök - lätt som en plätt!
Följ ansökningsinstruktionerna längre ner på sidan, vi gillar när saker är smidiga därför behöver vi inte krångla till det så. Ansökningar behandlas löpande men vänta inte längre än till 31 augusti med att söka.

Sista ansökningsdag:
2022-08-31

Tillträde:
Enligt önskemål

Omfattning:
Heltid, eller enligt överenskommelse

Anställningsform:
Tillsvidare

Arbetsort:
Värnamo/hybrid/distans

Tipsa om den här tjänsten!

Att jobba på Netmine

Som en Netmineare har du mängder av fina förmåner, både sådana som känns bra i hjärtat och i plånboken.

En arbetsplats med öppna dörrar och högt i tak

Modern arbetsmiljö med både kontor & kontorslandskap

Alla är en viktig del i vår framgång & att peppa varann sitter i vårt DNA

Vi bryr oss – om varann och om andra

Friskvårdsbidrag & sjukförsäkring för ditt välmående

Möjlighet till förmånsbil och förmånscykel

Dressed up Friday sista fredagen varje månad

Flexibel arbetstid = flexibelt vardagsliv som passar dig

Förmåner

Som en Netmineare har du mängder av fina förmåner, både sådana som känns bra i hjärtat och i plånboken. Att få jobba nära en hel bunt med galna och smarta människor med samma mål är bara det en av förmånerna. Lönen förhandlar du själv och prestation lönar sig alltid. Vissa tjänster jobbar dessutom med bonussystem. Efter ett år kan du förhandla gällande möjlighet till en förmånsbil. Samtliga anställda får dessutom ett trygghetspaket med tjänstepension och sjukförsäkring. Självklart ska du må väl oavsett tid på dygnet och därför erbjuds du såklart bidrag för gymkort och annan friskvård. Det kan hända att en ”Fredagsfys – före Fredagsmys” poppar upp i kalendern också. Vi tror också på en bra balans mellan jobb och fritid så din arbetstid kan vara flexibel när du behöver det. På Netmine jobbar vi som har hjärtat på rätt ställe. Vi stöttar varann i med- och motgångar i livet och hjälper dom som kanske inte har det lika bra. Vi bryr oss – om varann och om andra.

 

Arbetsmetodik och värderingar

Oavsett vilken roll du har på Netmine så är du en viktig del i vår framgång. Vad du gör är lika viktigt som hur du gör det. Eget ansvar och initiativförmåga är dina främsta egenskaper. Tillsammans arbetar vi fram en arbetsbeskrivning baserad på en blandning av vardagliga uppgifter och utmanande projekt. Våra ledord -Rak, Relevant, Relation - rimmar väl med dina egna personliga värderingar. På Netmine tror vi på öppna dörrar och högt i tak. Prata med vem du vill, när du vill om vad du vill. Det är en självklarhet att alla behandlas lika.

Ansök till tjänsten

Rakt på: Ring Johan eller Markus  och boka en tid för kaffe.
Klassiskt vis: Maila CV och kontaktuppgifter till jobb@netmine.se

 

Vill du prata lite först?

Hur är det att vara en del av Netminegänget, vilka krav kommer ställas på mig, vad kan jag tänkas få i lön eller kanske vill du bolla lite idéer? Ring oss så berättar han mer om hur det är att jobba hos "Årets arbetsgivare 2022".

Johan Kristins

Utvecklingschef & System­utvecklare

Markus Johansson

VD & IT-tekniker

Vi söker ständigt nya talanger!

Komplettera Netminegänget, här lägger vi upp våra lediga tjänster. Har vi inte lagt upp någon eller finns det ingen som passar? Skicka en spontanansökan vi kanske visst behöver dig. Vi vet bara inte om det än. Maila till jobb@netmine.se

I och med att du anmäler ditt intresse godkänner du att Netmine AB registrerar de uppgifter du anger i syfte att matcha dem med för dig passande tjänster, vi sparar uppgifterna i två år som längst. Netmine:s register följer GDPR-lagstiftningen.