Support
Tillbaka

En jämställd arbetsplats

Säg inte nej. Säg Jäj! Det finns gott om nej-sägare i världen. Så fort ordet jämställdhet nämns stoppar de huvudet i sanden. Men för oss på Netmine är det en självklarhet att alla behandlas lika.

I Jönköpings Län finns nu Jäj - "en regional portal som ska lyfta goda exempel på jämställdhetssatsningar i länet". För genom ett ökat fokus på jämställdhet förbättras en mängd olika saker allt från högre trivsel på arbetsplatsen till mindre våld i samhället. Bakom Jäj står Region Jönköpings län och Länsstyrelsen i Jönköpings län med finansiering från Tillväxtverket. 

Netmine är såklart ett av de företag som är ansluta till portalen. Det har alltid varit en självklarhet för oss att alla ska ha samma möjlighet att får sin röst hörd och kunna påverka företaget oavsett bakgrund och kön. Även om vi helst hade sett att det inte skulle behövas så jobbar vi nu ännu mer aktivt med jämställdhetsplaner - för det är så himla viktigt, särskilt i en bransch som vår. Vi vill sprida budskapet och påverka andra företag för det är endast tillsammans vi kan skapa jämställdhet. 

Läs mer och anslut ditt företag idag på: https://jajkpg.se/anslutningar/anslut-dig/

Källor: jajkpg.se 2018-11-07
Bilder kommer från: jajkpg.se 2018-11-07


2017-04-19 | Övrigt

Vill du prata mer om det?