Support
Tillbaka

Magdalena Hellman

Min roll på Netmine


0370-30 23 29

magdalena@netmine.se

5 snabba

Fredagsmys eller Fredagsfys

Apladalen eller Storgatsbacken

Vinter eller Sommar

Hårdvara eller Mjukvara

Lite för svagt kaffe eller Lite för starkt kaffe

Mitt jobb är det roligaste i hela världen! Jag lär mig något nytt nästan varje dag. Att ha hand om marknadsföringen innebär långt mer än att göra lite annonser och köpa radioreklam. Det jag kämpar med är att göra sånt som ingen annan gör. För att det är roligare att vara ett original, än en kopia.

Arbete

Det Magdalena, eller Magda (som hon kallas i folkmun), inte har en susning om på Netmine det är nog knappt värt att veta. Eller ja, det tekniska lämnar hon gärna till någon annan. Att Magda är den som tar hand om det mesta är ingen överdrift. Du har säkert pratat med henne om du ringt till växeln. Det var troligtvis också hon som såg till att du fick rätt dator senast. Men att Netmine syns och hörs, är det som ligger henne varmast om hjärtat. Det ska inte vara på vilket sätt som helst heller!

Personligt

Hästtjejer har ofta ett väldigt bra rykte om sig på olika arbetsplatser. Magda är som ni kanske förstår inget undantag. När hon är färdig för dagen är det raka vägen till stallet och sin bruna häst Mozart. Magda är kollegan som alltid har ett stort lager av pepp och uppmuntran till alla som rör sig i närheten av henne, hon kan verkligen det här med att lyfta andra! Förutom det stora hästintresset så cyklar hon i tid och otid, ingen utmaning verkar vara för stor. Denna tjejen verkar klara precis vad som helst!