Support
Tillbaka

Anne Gustavsson Löf

Min roll på Netmine


0370-30 23 39

anne@netmine.se

5 snabba

Fredagsmys eller Fredagsfys

Apladalen eller Storgatsbacken

Vinter eller Sommar

Hårdvara eller Mjukvara

Lite för svagt kaffe eller Lite för starkt kaffe

Jag började som inhoppare på Netmine 2017. Det är jag som styr och ställer på designavdelningen och ser till att knappar hamnar på rätt ställen och har rätt färg. Eller att styra och ställa, är kanske att ta i. Ofta handlar det om att lyssna på vad det är kunden är ute efter och översätta det i schyssta bilder och modern design, inte svårare än så.

Arbete

Att Anne är hos oss för att göra allt lite vackrare är vi otroligt glada för. Hon är en sån person som får saker och ting att se så himla lätt ut. Som UX-designer hos oss får man göra lite av varje, det är kundprojekten som styr. När vi får en order på en hemsida eller ett system är det Annes jobb att ta fram skisser på hur den färdiga produkten kan komma att se ut. Hon får det att se så himla verkligt ut! Trots att det fortfarande krävs en del från våra utvecklare för att få den funktionsduglig. Men ibland är det även Anne som färdigställer hemsidan i kod. Ingen lär bli besviken om Anne fått ha ett finger med i spelet!

Personligt

Anne är en glädjespridare av rang. Hon verkar tycka att allt är kul, verkligen allt! Hennes energiknippe till barn tar såklart upp mycket av fritiden men när hon inte kör runt på diverse blå leksaksbilar så kopplar hon gärna av med en bok med det är sällan hon kommer så långt. Det finns alltid en tapet att riva ner eller en vägg att spackla på vägen till bokhyllan.