Få möjlighet att sälja dina produkter på nätet. Vi ger dig förstklassig hjälp i utvecklingen av en ny webbshop. Starta E-handel, vi är på!

Känns det som att du har goda möjligheter att driva business på nätet? Dags för egen E-handel!
Bara för att vara tydliga, idag finns det allt från minishoppar på sociala medier till gigantiska e-handlare, spannet är rätt stort. Inget projekt är för litet, inget är för komplex. Vi kikar mer på vad du har tänkt dig.

Vår erfarenhet, din trygghet
Med stor erfarenhet av både beteendevetenskap och webbutveckling har vi idag byggt ett stort antal webshopar. En del helt från scratch, andra med kända system i grunden och somliga med endast en enkel koppling till Shopify till exempel. Låt din webbshop-dröm gå i uppfyllelse.

Din kund är vårt fokus
Att utgå från din kund och dennes shoppingbeteende är nummer ett. Vår UX-designer tar fram skisser utifrån nudging-teorier och ser till att din kund får en knuff i rätt riktning helt enkelt, samtidigt som designen ska vara användarvänlig. Ja, det är mycket att hålla reda på men det är ju därför vi hjälper dig.

E-handelsplattformar
Det finns många kända e-handelsplattformar som WooCommerce, nopcommerce och Shopify, vi har jobbat med samtliga av dessa och några till. Integrationer till betalningslösningar och ett eventuellt affärssystem är sällan ett problem. Det behövs lite extra tid för att få webbshoppen att prata samma språk som dessa bara, men att medla är vi bra på. För att du ska få ut det mesta och det bästa av en webbshop är det otroligt skönt att ha sitt affärssystem kopplat, så vill du att Visma, Pyramid, Jeeves eller kanske Specter samarbetar sömlöst så är det inga konstigheter. Kanske du i förlängningen vill koppla en app till din shop? Ja men visst, då löser vi ju det också såklart.

Lästips! Drömmen om en webbshop!

ÄR DU SUGEN PÅ EN EGEN E-HANDEL?

Vill du låta din dröm gå i uppfyllelse? - Vi lovar att göra vårt bästa för att ta fram ett koncept som blir ungefär så bra som du bara önskat dig. - Kontakta gärna Linda och lufta din idé.

Linda Gabrielsson

Linda Gabrielsson

Säljare & Kund­ansvarig

Kontakt

Vill du veta mer?

Vi är vana vid att inget projekt är det andra likt och vi förstår att det kan finnas många funderingar. Låt oss bena ut dessa.

Vad vill du veta mer om?
Välj ett alternativ eller skriv vad du funderar över
Vi skulle behöva veta lite mer om dig

Det här formuläret samlar in uppgifter så att Netmine AB kan kontakta dig. Läs vår GDPR - Integritetspolicy för mer information.

Jag samtycker till att Netmine AB sparar mina uppgifter

Bekräftelse

Tack, vi har mottagit ditt meddelande!

Vi hör av oss till dig inom kort.
Du är självklart välkommen att kontakta oss direkt på 0370- 155 90 eller kika förbi hos oss på Brogatan 24 i Värnamo och ta en kopp kaffe med oss.