Support
Tillbaka

Ellie Marianini

Min roll på Netmine


0370-30 23 43

ellie@netmine.se

5 snabba

Fredagsmys eller Fredagsfys

Apladalen eller Storgatsbacken

Vinter eller Sommar

Hårdvara eller Mjukvara

Lite för svagt kaffe eller Lite för starkt kaffe

Jag började som en extra resurs på Netmine hösten 2018. Det föll väl ut och sedan mars 2019 är jag en riktig Netminare. Om Anne är den som bestämmer hur det ska se ut så är jag den som ser till att det blir som hon skissat fram.

Arbete

Att Ellie kom till Netmine som en räddande ängel i en tid då vi hade över öronen att göra är vi så glada för. Hon tar sitt jobb på stort allvar och med henne med på tåget så kommer utvecklingsavdelningen kunna leverera ännu snabbare. Hennes roll innebär att vara en länk mellan grafiker och utvecklarna. Hon kollar på designskissen och ser sedan till att verkligheten kommer stämma överens med dessa, att användaren kan använda produkten så som det är tänkt.

Personligt

Ellie är en härligt klurig och konstnärlig tjej med båda fötterna på jorden. När hon inte finular på jobbet så donar hon hemma istället. Och äntligen känns det som hon hittat hem, i ett hus med Apladalen runt knuten. Söndagspromenaderna tillsammans med familjen och hunden Bella kommer troligtvis inte låta sig väntas på när allt väl är i sin ordning i huset.