En app kan komma i många skepnader och vi skapar såklart den som du får mest nytta av. Vi tar din idé och gör den till verklighet utan problem.

En app? Det bygger vi! Vi kan apputveckling och kan förvandla din appidé till en riktigt bra slutprodukt. Allt börjar med ett grundligt förarbete följt av en väl utarbetad projektplan med skisser och prototyper, för att du enkelt ska kunna hänga med längs resan. Ibland tar det bara någon vecka att bygga en app men i många fall tar det flera månader. Men de bästa apparna är de som aldrig blir färdiga. De som alltid är i rörelse och fylls på med funktioner.

Experterna under samma tak
Hos oss får du alla experter under samma tak. Vår grafiska designer låter ditt varumärke komma till sin rätt i din nya produkt och UX/UI-designer ser till att den känns användarvänlig samtidigt som du får alla funktioner du behöver. Det handlar väldigt mycket om psykologi, vi sätter alltid slutanvändaren i första hand i alla beslut som tas när vi skissar och tar fram prototyp. När själva byggställningen är uppe så släpper vi in våra kodare. Här har front-end utvecklaren taktpinnen och finslipar på snyggheten i koden som systemutvecklarna bygger logiken i.

En app kan komma i många former
Det vi oftast tänker på är appen som fungerar i mobila enheter som en iPhone, i Androidtelefoner eller surfplattor. En mobilapp helt enkelt. Ibland kanske det verkar enklare än vad det är dock. I många fall behöver man faktiskt bygga mer än en app som är anpassad till varje operativsystem. Då kan det vara mer kostnadseffektivt med en webbapplikation, helt beroende på syftet med appen såklart.


Lästips!
Ett utvecklingsprojekt - från början till slut i 12 steg!


Vi bygger gärna din nya: mobilapp | iOS-app | Android-app | Cross-plattform | Webb-app

VILL DU PRATA APPUTVECKLING?

Har du en idé du vill förverkliga? - Då kan du kontakta Emma.
Hon har koll på apputveckling och hjälper dig att förverkliga denna!

Emma Clewåker Wisén

Emma Clewåker Wisén

Projekt­koordinator

Kontakt

Vill du veta mer?

Vi är vana vid att inget projekt är det andra likt och vi förstår att det kan finnas många funderingar. Låt oss bena ut dessa.

Vad vill du veta mer om?
Välj ett alternativ eller skriv vad du funderar över
Vi skulle behöva veta lite mer om dig

Det här formuläret samlar in uppgifter så att Netmine AB kan kontakta dig. Läs vår GDPR - Integritetspolicy för mer information.

Jag samtycker till att Netmine AB sparar mina uppgifter

Bekräftelse

Tack, vi har mottagit ditt meddelande!

Vi hör av oss till dig inom kort.
Du är självklart välkommen att kontakta oss direkt på 0370- 155 90 eller kika förbi hos oss på Brogatan 24 i Värnamo och ta en kopp kaffe med oss.