Support
Tillbaka

Johan Plahcinski

Min roll på Netmine


0370-30 23 25

johan.p@netmine.se

5 snabba

Fredagsmys eller Fredagsfys

Apladalen eller Storgatsbacken

Vinter eller Sommar

Hårdvara eller Mjukvara

Lite för svagt kaffe eller Lite för starkt kaffe

I mitt jobb får jag träffa en hel del nya människor och knyta kontakter. Det spelar ingen roll om det är en kämpande enmansföretagare eller en kontaktperson på ett internationellt företag. Det är en otrolig drivkraft att veta att det jag säljer ofta ger en väldigt positiv effekt.

Arbete

När Johan är inne på kontoret sitter han alltid instängd på sitt kontor och pratar i telefon eller skriver offerter. Hans raka och enkla stil är något som de allra flest uppskattar. Ibland är bara själva uppenbarelsen av en säljare skrämmande men om det är Johan som kommer kan du vara lugn. Han skulle aldrig sälja på dig något som du inte behöver. Dessutom är han inte så stor, skulle du tröttna på hans prat är det bara att bära iväg honom.

Personligt

Plahcinski är nästintill omöjligt att stava till, likaså att uttala för den oinvigde. På kontoret kallas han JP. Trots förkortningen och hans rakade hår så är Johan långt ifrån en gangster. Även om man inte får säga det så är han är en väldigt fin människa. Men troligtvis är han Sveriges sämsta förlorare. Så om han bjuder in dig till en golfrunda, se då till att han vinner, snälla?