Vilken dator som är rätt för dig, det har vi stenkoll på. Vi hjälper dig att ta fram alternativ som stämmer med dina behov och önskemål.

Är man inte så intresserad av teknik kan det vara svårt att veta vad man faktiskt behöver. Vi kan våra kunders IT-miljö utan och innan och därför tar vi enkelt fram det som funkar för dig och ditt företag. Detta gäller oavsett om du behöver ny dator, en ny server, skärm, smartphone med tillbehör eller rent av ny utrustning till konferensrummet.

Dessutom har vi certifierade nätverkstekniker hos oss, så ditt dåliga wifi kan definitivt vara ett minne blott. Egentligen kan du prata med oss om all teknik och bra-att-ha-grejer på kontoret.

I vårt urval av hårdvaruleverantörer finns ledande varumärken som HP, Lenovo, Apple med fler. Vi har också möjlighet att erbjuda ett mer klimatvänligt alternativ med återbrukad hårdvara.

När du köper en ny dator tänk på att få med antivirus, spamfilter och backup.

MER KLIMATVÄNLIG HÅRDVARA TILL DITT FÖRETAG?

De allra flesta av oss jobbar med att minska vårt klimatavtryck och om ni vill veta mer om vad vi kan erbjuda för klimatvänligare alternativ hör av er till mig så berättar jag mer!

Jesper Boson

Jesper Boson

Säljare & Kundansvarig

Kontakt

Vill du veta mer?

Vi är vana vid att inget projekt är det andra likt och vi förstår att det kan finnas många funderingar. Låt oss bena ut dessa.

Vad vill du veta mer om?
Välj ett alternativ eller skriv vad du funderar över
Vi skulle behöva veta lite mer om dig

Det här formuläret samlar in uppgifter så att Netmine AB kan kontakta dig. Läs vår GDPR - Integritetspolicy för mer information.

Jag samtycker till att Netmine AB sparar mina uppgifter

Bekräftelse

Tack, vi har mottagit ditt meddelande!

Vi hör av oss till dig inom kort.
Du är självklart välkommen att kontakta oss direkt på 0370- 155 90 eller kika förbi hos oss på Brogatan 24 i Värnamo och ta en kopp kaffe med oss.