App- och programutveckling:

Vi kan göra ditt jobb lättare!

Ibland vet man att man behöver ha något som gör saker och ting lite lättare men det är inte alls säkert att man vet vad. Där kommer vi kunna hjälpa dig! 

Så här brukar det gå till, du eller det är ju inte alltid du men kunden kontaktar oss med ett problem som man vill ha löst. Detta kan vara precis allt mellan himmel och jord, i alla fall sånt som kan skrivas i kod. Det där behöver du inte kunna någonting om men vi kan få till det mesta.

Vi ger dig tre exempel:

En kund ville sänka sina reklamationskostnader och ja det gick ju bra, väldigt bra faktist. Idag har dom i princip inga felleveranser och spenderar 0kr på reklamationskostnader till sin största kund. Snacka om väl investerade pengar. Åt samma kund har vi byggt ett snyggt och enkelt system för produktionsuppföljning. En annan småländsk kund ville göra en app som skickar larm från sina robotar, inte nog med det, appen fick dessutom fler coola robotfunktioner. Nästan lika lätt som en plätt! Men vi kan på många sätt effektivisera flöden i er verksamhet och spara er tid - och pengar.

Så nu är det bara att kontakta oss med din idé eller ta med dig problemet ni vill lösa. Det är dags att förverkliga dina ideér så kanske ni också kan tjäna ännu mer pengar! Många av våra kunder har upplevt ROI redan efter 6 mån, just saying.

Emma Clewåker Wisén

Projekt­koordinator

 

Våra nyheter

Kanske är du sugen på att skriva något om oss? Här nedan finner du det som hänt oss på sistone. Prata gärna med vår marknadsanskoordinator om du vill få en kommentar.