Utbildningar

Tips till dig som söker jobb i techbranschen

Är du intresserad av teknik och drömt om att jobba på ett IT-bolag? Kul, vi har också varit där!

Du är välkommen till en bransch som utvecklas extremt fort. Arbetet är omväxlande och du utmanas ständigt till att hitta nya lösningar på problem. Dessutom finns det gott om jobb, vi och fler bolag med oss letar ständigt efter nya kollegor. Det råder ständig brist på kompetens inom IT-branschen och det är inget som verkar bli bättre, snarare tvärt om.

Utbildningar för att ta dig ett steg närmre drömmen.
Vi har nära samarbete med flera skolor och högskolor i närheten av Värnamo. Just nu kan du söka till dessa utbildningar:

Markus Johansson

Markus Johansson

IT-tekniker

 

Vad kan jag jobba med på Netmine?

Våra huvudsakliga konsultområden är IT-teknik och systemutveckling och där är vi alltid intresserade av dig som passar in i profilen. Vår plan är att fortsätta expandera de kommande åren och vi är intresserade av dig som kan jobba inom systemutveckling, apputveckling, IoT-utveckling, IT-teknik, nätverk och IT-säkerhet.

Men så är vi ju som vilket företag som helst och behöver även övrig kompetens som driver företaget framåt inom försäljning, projektledning, reklam och marknadsföring, HR samt ekonomi.

 

Utvecklingsgänget

Här finns programutvecklare, systemutvecklare, webbutvecklare, mjukvaruutvecklare, IoT-utvecklare, apputvecklare, programmerare, kodknackare, kärt barn har många namn. Utöver våra kodare jobbar även UX-designers, Front-end utvecklare, Grafiska designers och projektledare i detta gäng.

Vill du veta mer om att vara en i Utvecklingsgänget?
Kontakta Johan Kristins Utvecklingschef.

 

Teknikgänget

Här finns IT-tekniker, IT-support, Nätverkstekniker, IT-säkerhetsexperter, Fibertekniker och molntjänstexperter. Våra IT-tekniker har en bred kunskap för att leverera en säker och stabil IT-miljö åt våra kunder. Ofta jobbar de som en extern IT-ansvarig som sköter den löpande IT-driften och tar hand om supportärenden som kommer in. Deras uppgift är även att jobba proaktivt och utveckla IT-infrastrukturen i samma takt som företaget växer både vad gäller prestanda och säkerhet.

Vill du veta mer om att vara en i teknikgänget?
Kontakta Peter Enbjärde Teknikerchef.

IT är absolut inte en killgrej!

IT är en förkortning av informationsteknik och handlar ju egentligen om arbete med information på olika sätt i form av insamling, bearbetning och informationsdelning för att dra några exempel. Det finns en hel del fördomar kring IT-folk, kanske känner du igen några av dessa? IT-konsulter i kostymer, kodare som verkar kunna sitta och stirra in i sin skärm i timmar till och med i dagar och sen har vi IT-teknikerna som skruvar datorer oavsett om det är arbetstid eller fritid. Faktum är att IT-branschen har förändrats enormt mycket och idag är det en plats som passar en mängd olika personlighetstyper. 

Våra nyheter

Kanske är du sugen på att skriva något om oss? Här nedan finner du det som hänt oss på sistone. Prata gärna med vår marknadsanskoordinator om du vill få en kommentar.