Köp er hårdvara genom oss

Köp er hårdvara genom oss

Slipp strulet med att leta runt bland alla modeller av datorer. När vi tar fram förslag utgår alltid från era behov och önskemål och det blir väldigt enkelt för dig.

Något av det roligaste med vårt jobb är att lämna över en helt ny dator till en användare. Det är lite som julafton. Långt ifrån alla har ett teknikintresse men det är ändå något visst med nya prylar, eller hur?

När vi rekommenderar produkter till våra kunder utgår vi alltid från användarens behov och förutsättningar. Ibland kan utsidan spela större roll än insidan, som i öppna kontorslandskap och då jobbar vi efter de förutsättningarna.

Vi kan ordna det allra mesta som behövs på en modern arbetsplats. Det vi levererar mycket av är bärbara datorer, små stationära datorer, bildskärmar som är höj- och sänkbara, servar för både stora och små företag, NAS-lösningar, mobiltelefoner, surfplattor och TV-skärmar.

Sedan länge jobbar vi med HP som vår huvudleverantör när det kommer till servar och datorer men vi kan även erbjuda andra märken för den som önskar detta. På vårt kontor är ungefär hälften Apple-användare så vi har även stor kunskap av Macdatorer och dess operativsystem. Sen kommer vi till det viktigaste på ett kontor - det trådlösa nätverket! Det finns få saker som stör ens vardag så mycket som ett taskigt nätverk. Därför jobbar vi helst bara med Ruckushårdvara, den är dyrare men ljusår bättre än något annat wifi på marknaden.

Så varmt välkommen att höra av dig om du vill ha offert på hårdvara som passar just era behov!

Johan Plahcinski

Försäljnings­chef & Kundansvarig

         

Våra nyheter

Kanske är du sugen på att skriva något om oss? Här nedan finner du det som hänt oss på sistone. Prata gärna med vår marknadsanskoordinator om du vill få en kommentar.