Support
Tillbaka

Nu flyttar vi till eget!

I januari blev det klart att Netmine förvärvar BSVs kontorsfastighet på Brogatan i Värnamo. Den nästan 1000kvm stora kontorsfastigheten kommer bli Netmines nya lokaler!

bsv arkitekter & ingenjörer flyttar till nya lokaler och IT-bolaget Netmine har fått möjligheten att förvärva deras lokaler.

Läget är väldigt bra för oss och ett eget hus ger oss möjligheter att skapa precis rätt förutsättningar för vårt dagliga arbete nu men också i framtiden”, säger Netmines VD Markus Johansson. 

Idag finns det ca 35 kontorsplatser i det bruna tegelhuset som ligger alldeles intill Lagastigen. Netmine är 22 anställda men det kommer inte eka tomt i korridorerna för det:

Även om vi byggde ut vårt nuvarande kontor ganska nyligen stod inte de extra kontorsplatserna tomma länge. Dels anställde vi många nya medarbetare under 2018 och 2019 men vi har också ofta studenter hos oss.
Under perioder har vi haft så många som fem praktikanter hos oss
” fortsätter Markus Johansson.

Trivsel på arbetsplatsen spelar en viktig roll om man ska var en attraktiv arbetsgivare, därför kommer Netmine skapa kontorsplatser som är anpassade efter arbetssätten som skiljer sig lite beroende på om man jobbar som IT-tekniker, grafisk designer eller programmerare. Den nya lokalen har precis rätt förutsättningar för att skapa en variation av kontor men samtidigt kunna behålla VI-känslan som är viktig för Netminegänget.

”Vi är glada över att det fortsättningsvis blir konsultverksamhet i huset som bsv arkitekter nu lämnar. bsv har funnits på Brogatan i 50 år så nu hoppas vi på minst 50 till i Folkets Hus och önskar Netmine varmt välkomna till Brogatan 24”, säger Johnny Grauengaard VD bsv.

När flyttlasset går är inte ännu spikat men förhoppningen är att Netmine efter semestern ska utgå helt från den nya Netminehuset med adressen Brogatan 24.


Markus Johansson, VD och IT-tekniker


2020-01-28 | Nyheter

Vill du prata mer om det?