Support
Tillbaka

Utvecklingen rullar på för MyHobby

MyHobby utvecklas ständigt och vi har under det senaste året lanserat flera nya versioner både av apparna och mjukvaran i Connect-boxen.

Vi tog tillfället i akt att ställa några frågor till en användare av MyHobby - Niklas Wikman från Stockholm, som också är sekreterare i föreningen Svenska Hobbyklubben.

Niklas familj består av fru och snart tonårig son. De har en Hobby 720 KFU som de campar med året runt. Under vinterhalvåret står vagnen uppställd på säsongsplats i Stockholms södra skärgård, ungefär en timmes bilväg från hemmet. "Då är det perfekt att kunna ha kontroll på vagnen via MyHobby-appen" säger Niklas. Familjen har haft systemet sedan 2016, då de valde att eftermontera MyHobby Connect-boxen i sin då knappt ett år gamla husvagn.

Den funktion som används mest är helt klart temperaturen - både att slå på och av värmen och att kontrollera aktuell temperatur i och utanför vagnen. " - Det känns bra att ha koll på husvagnen, även när vi inte använder den" menar Niklas. Appen har skapat ett stort mervärde för familjen, där mycket kretsar kring det stora intresset - husvagnslivet. Vid långhelger och semestrar åker familjen runt med sin vagn i Sverige. Då används appen flitigt. 

Teknikintresset är stort hos Niklas och inte minst därför hör han av sig med både frågor och synpunkter till utvecklarna på Netmine. "- Niklas har hjälpt oss att testa funktioner i nya versioner av appen" berättar Tommy, som jobbar med systemutveckling på Netmine. " - Att få feedback direkt från användarna är väldigt värdefullt för oss som utvecklar systemet" berättar Tommy. 

 

" - MyHobby är mycket praktiskt när vi står säsongsuppställda och har minst en timmes resväg till husvagnen" säger Niklas

Niklas Wikman, App-användare


2017-11-02 | Kundcase

Vill du prata mer om det?