Tiden går fort när man har kul och jag har nu passerat en bit över 10 år på Netmine. Jag gillar att sitta och klura, räkna på något som behövs räknas på och hitta den absolut bästa tekniska lösningen till olika projekt. Det roligaste är att se vad våra kundanpassade lösningar gör för våra kunder.

Arbete

Det är inte för inte som Andreas är den som är bäst på nätverk och brandväggar och sånt. Han är grymt teknisk, dessutom väldigt händig och totalt orädd för höjder, tre väldigt bra saker när det kommer till att få till internet lite varstans. Att Andreas knappt hinner sitta på kontoret är ju tråkigt för oss kollegor men hans kunder är bättre på att snacka traktorer än vad vi är. För det är så med Andreas, han förenar gärna nytta med lite nöje!

Personligt

Är det svårt att gissa att Andreas inte kan sitta still? 2022 kanske blir år han 5-årsjubilerar i Vätternrundan (det skulle varit 2020). Hur han alltid lyckas skrapa ihop sin andel träning är för oss helt ofattbart. Vi vet ingen som lyckas hålla så många projekt igång samtidigt. Att verkligen hålla igång dom! Han kanske var superman i sitt tidigare liv?

Andreas's kompetenser

100%

Nätverk & WIFI

99%

Kluriga serverinstallationer

90%

Tålamod vid felsökning

Andreas Brandö

Andreas Brandö

IT-tekniker

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken