Support
Tillbaka

Emma Rolandsdotter

Min roll på Netmine


0370-30 23 49

emma.r@netmine.se

5 snabba

Fredagsmys eller Fredagsfys

Apladalen eller Storgatsbacken

Vinter eller Sommar

Hårdvara eller Mjukvara

Lite för svagt kaffe eller Lite för starkt kaffe

Hösten 2021 skuttade jag in på Netmine som ny Grafisk Designer och förstärkning i designgänget. Här har jag lyxen att få jobba med det roligaste jag vet, att göra den analoga världen lite vackrare och den digitala världen lite mer lättförståelig.

Arbete

Emmas kreativitet är något man verkligen kan vara avundsjuk på, här får hon användning av den dagligen. Hennes specialitet är illustrationer och grafisk formgivning. Hon har trots sin unga ålder en lång erfarenhet av design och trycksaksproduktion. Att skapa användarvänliga och snygga system och appar från grunden är nu hennes högsta prioritet. Emma har exakt rätt kunskaper för göra ett projekt framgångsrikt och kommer komma med värdefull insikt från början till slut.

Personligt

Föga förvånande är det att kreativiteten inte tar slut bara för klockan slagit 17.00. Hon är den av oss som hoppar på nya trender snabbast och kan lätt sitta några extra timmar bara för att testa nya grejer. Men det finns såklart tid för både svampplockning och jakt på fritiden och när huvudet måste tömmas är det på hästryggen hon svingar sig upp.