Hösten 2021 skuttade jag in på Netmine som ny Grafisk Designer och förstärkning i designgänget. Här har jag lyxen att få jobba med det roligaste jag vet, att göra den analoga världen lite vackrare och den digitala världen lite mer lättförståelig.

Arbete
Emmas kreativitet är något man verkligen kan vara avundsjuk på, här får hon användning av den dagligen. Hennes specialitet är illustrationer och grafisk formgivning. Hon har trots sin unga ålder en lång erfarenhet av design och trycksaksproduktion. Att skapa användarvänliga och snygga system och appar från grunden är nu hennes högsta prioritet. Emma har exakt rätt kunskaper för göra ett projekt framgångsrikt och kommer komma med värdefull insikt från början till slut.

Personligt
Föga förvånande är det att kreativiteten inte tar slut bara för klockan slagit 17.00. Hon är den av oss som hoppar på nya trender snabbast och kan lätt sitta några extra timmar bara för att testa nya grejer. Men det finns såklart tid för både svampplockning och jakt på fritiden och när huvudet måste tömmas är det på hästryggen hon svingar sig upp.

Emma's kompetenser

93%

Grafiska Profiler

98%

Wordpress

100%

Logotyper

Emma Rolandsdotter

Emma Rolandsdotter

Grafisk Designer

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken