Jag är glad i hågen när jag en härlig augustidag 2021 fick kliva innanför Netmines dörrar i min nya roll som kundansvarig. Jag älskar mitt jobb då jag får möta nya människor, gamla kunder och knyta kontakter varje dag.

Arbete
Jesper är en människa som sprider mycket glädje runt sig och våra kunder verkar verkligen gilla hans glada närvaro. Vi kan tycka att vi ser honom för sällan på kontoret, synd för kollegorna men såklart bra för alla hans kunder. Denna säljare behöver ni med andra ord inte vara rädda för att släppa in. Har man fått möjlighet att jobba med Jesper vet man att det mycket sällan finns problem han kommer alltid göra sitt yttersta för att hitta de bästa alternativen för er.

Personligt
Är du från Hillerstorp känner du troligtvis igen denna hurtiga figur. Sedan barnsben har fotbollen legat varmt om hjärtat och för att rensa huvudet blir det en och annan snabb löptur. Men Jespers hjärta rymmer mycket, det vet vi! Att han är en del i kyrkans ungdomsverksamheten betyder inte bara mycket för honom utan även för alla ungdomar. Om fler hade haft samma värme och utrymme i hjärtat så hade vi haft en betydligt finare värld.

Jesper's kompetenser

92%

Projektledning

100%

Hålla kontakten

100%

Ta fram bra lösningar

Jesper Boson

Jesper Boson

Säljare & Kundansvarig

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken