Support
Tillbaka

Johan Kristins

Min roll på Netmine


0370-30 23 28

johan.k@netmine.se

5 snabba

Fredagsmys eller Fredagsfys

Apladalen eller Storgatsbacken

Vinter eller Sommar

Hårdvara eller Mjukvara

Lite för svagt kaffe eller Lite för starkt kaffe

Hösten 2013 kom jag in i Netminebilden, det blev startskottet för vår utvecklingsavdelning. Sedan dess har projekten varit många och av varierande storlek. Det innebär framtagning av allt från hemsidor och husvagnsappar till spelifiering (eng. gamification) av verksamhetssystem. Jag tror jag har världens roligaste jobb!

Arbete

Johan är en av delägarna och en arbetsmyra utan motstycke och verkligen gillar att driva utvecklingen framåt. Det han inte kan lösa med kod, det är svårlöst. Men om man ger honom lite tid (typ en natt eller två) så kanske även det löser sig. Vi vågar såklart påstå att han hör till en av de bästa systemutvecklarna i Sverige. Just nu sysselsätter han sig främst med IoT-projekt. Där han får saker och ting att prata med mobiler och annat värt att prata med. Vem hade inte älskat att fylla arbetstimmarna så spännande grejer, det som verkligen andas framtid! Vill du prata digitaliseringens möjligheter, då är Johan rätt man!

Personligt

Det fixar sig - det är Johans mantra i livet. Både privat och på jobbet. Men tydligast blir det ändå inför semester och resor. Vi undrar om han någonsin har fixat takboxen med mer än ett par timmars framförhållning. Det är ändå minst ett par gånger om året som denna före detta Chamonix-säsongaren styr bilen till snöigare breddgrader. Det är bräda som gäller, även på sommaren då med ett vindsegel på, åtminstone var det så förr. Nu verkar det vanliga svenssonlivet med sambo, tre barn och hus ändå vara det bästa i livet - med all rätt!