Min väg till Netmineare påbörjades som LIA-student. I maj 2017 tog jag examen och veckan därpå klev jag in på Netmine som så många gånger förr men då äntligen som anställd. Jag gillar att få träffa kunder och klura ut användarvänliga lösningar, det är det bästa med mitt jobb.

Arbete

Jusuf må vara ett av de senaste tillskotten på lönelistan men han har länge varit en del av Netminegänget. Han har gjort nästan allt mellan himmel och jord som kan skrivas i kod, typ. Nu är han vår androidexpert och levererar dag ut och dag in. Envisheten är medfödd och han ger sig inte för minsta hinder, en fin egenskap hos en utvecklare. Mestadels sitter jag och kodar webbsidor och androidappar med musik i lurarna.

Personligt

Denna kille har ett hjärta av guld och tänker på sina kära kollegor minsann. Inte alltför sällan ser han till att det finns både stora godisskålar och exotiska sötsaker som baklava på vårt fikabord. Kanske är det sötsakerna som gör det men Jusuf har alltid en ny infallsvinkel på problem och hittar oftast lösningar snabbare än snabbast.

Jusuf's kompetenser

92%

Androidutveckling

70%

Erfarenhet av att bygga e-handel

100%

Koda

Jusuf Bukaric

Jusuf Bukaric

System­utvecklare

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken