Support
Tillbaka

Linda Gabrielsson

Min roll på Netmine


0370-30 23 34

linda@netmine.se

5 snabba

Fredagsmys eller Fredagsfys

Apladalen eller Storgatsbacken

Vinter eller Sommar

Hårdvara eller Mjukvara

Lite för svagt kaffe eller Lite för starkt kaffe

Jag är i sammanhanget en Netmine-nykomling men känner mig redan som hemma här. Du kommer snart får höra mycket mer från mig! I min roll som kundansvarig kommer jag se till att skapa långvariga relationer och att vi tillsammans med dig som kund alltid ligger steget före. Jag är pepp, är du?

Arbete

Vi är övertygade om att Linda kommer ta er kunder med storm. Hennes driv att alltid ligga steget före kommer vara till stor nytta för er. Denna tjej är här för att se till att ni kan fortsätta växa och tryggt kunna ägna er åt det som ni gör bäst, så sköter vi resten. Att hon dessutom alltid är full av energi och supertrevlig är väl bara ett plus - tänker vi!

Personligt

Vi vågar nästan påstå att Linda känner minst 50% av Värnamoborna. Hon är en tjej som det inte är svårt att tycka om. Vi skojar inte när vi säger att hennes kontaktbok är så lång att man får scrolla i 10 min innan man kommit igenom den. Dessutom känns det som att hon har något gemensamt med alla, är det inte golf så är det skidor, löpning, surfing, motorcyklar eller något annat äventyrligt. Lova att du tar kontakt och lär känna henne!