Jag började på Netmine 2018, Netmine är mitt andra hem, nästan. Jag är inte den tysta varianten och vi har säkert pratats vid om inte så hör jag gärna av mig! I min roll som kundansvarig kommer jag se till att skapa långvariga relationer och att vi tillsammans med dig som kund alltid ligger steget före. Jag är pepp, är du?

Arbete
Linda tar våra kunder med storm. Hennes driv att alltid ligga steget före kommer är till stor nytta för er. Denna tjej är här för att se till att ni kan fortsätta växa och tryggt kunna ägna er åt det som ni gör bäst, så sköter vi resten. Att hon dessutom alltid är full av energi och supertrevlig är väl bara ett plus - tänker vi!

Personligt
Vi vågar nästan påstå att Linda känner minst 50% av Värnamoborna. Hon är en tjej som det inte är svårt att tycka om. Vi skojar inte när vi säger att hennes kontaktbok är så lång att man får scrolla i 10 min innan man kommit igenom den. Dessutom känns det som att hon har något gemensamt med alla, är det inte golf så är det skidor, löpning, surfing, padel eller något annat äventyrligt. Lova att du tar kontakt och lär känna henne!

Linda's kompetenser

100%

Sälja relevanta lösningar

100%

Förstå kunders behov

100%

Tidsoptimist - javisst!

Linda Gabrielsson

Linda Gabrielsson

Säljare & Kund­ansvarig

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken