Jag började jobba som Teamledare på Netmine i maj 2022. Min roll är att hålla styr på teknikavdelningens alla projekt. Det gäller ju att använda vår tid på bästa sätt så att supporten till alla kunder blir den bästa i mannaminne.

Arbete

Det är inte sällan som våra tekniker har kontakt med tiotalet kunder varje dag, mycket att komma ihåg och planera upp innan man ens har hjälpt personerna i fråga. Men att hålla tider i projektplaner och ge den absolut bästa personliga supporten har aldrig varit så lätt som nu när vår teamledare Anna roddar i bakgrunden för våra IT-tekniker. Dessutom är hon en grym glädjespridare, hoppas att du också får lära känna henne.

Personligt

Anna är minsann en tjej som gillar hög puls både på jobbet och på fritiden. Hon tar sig gärna en löprunda på lunchen och ja, jo hon försöker faktiskt få med oss andra dock med blandat resultat. Men det vi inte missar är såklart hennes enorma driv och känsla för att skapa sammanhållning något som blivit ännu viktigare nu när Netminegänget har växt så enormt.

Speciella arbetsområden

Personlig IT-tekniker
IT-tjänster

Personlig IT-tekniker

Anna's kompetenser

99%

Projektledning

100%

Skapa teamkänsla

15%

Kan allt om teknik

Anna Ulvatne

Anna Ulvatne

Teamledare Teknikgänget

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken