Vi känner ingen som gillar när det krånglar. Men ibland händer det, oavsett om man vill eller inte. Det är därför det är så lätt att få tag på din personliga IT-tekniker. Du har deras direktnummer och hen hjälper dig mer än gärna, så fort det bara går.

Kanske blir vår IT-tekniker din räddare i nöden? Okej, ta det lugnt. Vi lovar att inte bli supertekniska här. Vi antar att det mesta är uppkopplat på ett eller annat sätt hos er. Och så vill ni kunna komma åt data och program från diverse datorer och stationer. Men just det, hur va det nu med GDPR och IT-säkerheten? Blir du trött av att bara läsa om det? Bra! Då har ni kommit rätt, för vi blir inte trötta!

Involvera oss i er verksamhet och vi kommer hjälpa dig att jobba snabbare, mer kostnadseffektivt och framförallt säkrare. Din personliga tekniker kommer kunna din miljö utan och innan och i många fall felavhjälpa redan innan du upptäckt problemet men skulle det krångla är din tekniker alltid bara ett direktsamtal bort.

Att hålla datorer och servar uppdaterade är inte det svåra i denna kråksång. Men att hålla din IT-miljö och hela din verksamhet säker det kräver tid, rätt utrustning, kunskap och proaktivt arbete. Och ungefär här kanske du somnade igen. Men det är lugnt, som av en händelse kan vi ta hand om allt det där åt dig. Bra va!

BEHÖVER DU EN IT-KONSULT?

Vi snackar gärna mer om vad en Personlig IT-tekniker innebär eller vad vi kan göra för att ta din IT-miljö till nästa nivå. - Kontakta gärna Jesper och boka en kaffe med honom.

Jesper Boson

Jesper Boson

Säljare & Kundansvarig

Kontakt

Vill du veta mer?

Vi är vana vid att inget projekt är det andra likt och vi förstår att det kan finnas många funderingar. Låt oss bena ut dessa.

Vad vill du veta mer om?
Välj ett alternativ eller skriv vad du funderar över
Vi skulle behöva veta lite mer om dig

Det här formuläret samlar in uppgifter så att Netmine AB kan kontakta dig. Läs vår GDPR - Integritetspolicy för mer information.

Jag samtycker till att Netmine AB sparar mina uppgifter

Bekräftelse

Tack, vi har mottagit ditt meddelande!

Vi hör av oss till dig inom kort.
Du är självklart välkommen att kontakta oss direkt på 0370- 155 90 eller kika förbi hos oss på Brogatan 24 i Värnamo och ta en kopp kaffe med oss.