Jag började på Netmine som IT-tekniker i januari 2019. Jag roddar en hel del bakom kulisserna, mestadels med våra molntjänster. Att planera för dynamisk utveckling och tillväxt, det är roliga grejer, tycker jag!

Arbete
Att jobba som IT-tekniker innebär en hel del variation i det dagliga arbetet. Många av våra tekniker jobbar enbart ut mot kunder och fungerar som en extern IT-avdelning och har koll på kundens IT-miljön på plats. Bosse däremot jobbar proaktivt för att våra hostingtjänster ska leverera dag ut och dag in.

Personligt
Bosse är en härlig människa som alltid bär på ett leende. Du känner säker igen honom men kanske inte riktigt kan placera från vart? Många barn har följt djurspår i snön, räddat grodor och tittat på liv i stubbar tillsammans med Bosse. Hans engagemang på alla olika håll är fantastisk. Är det inte för jobbet så är det för naturen eller för att barn ska få se grodyngel i Natursnokarnas regi. Får du chansen, slå dig ner och prata en stund, eller två, med denna insiktsfulla kille kan man diskutera allt, högt som lågt och alltid lär man sig något.

Bosse's kompetenser

100%

Ypperlig koll på backuper

100%

Bra hållbarhetstänk

92%

Bra Microsoft 365 installatör

Bosse Bergenholtz

Bosse Bergenholtz

IT-tekniker

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken