Att ha ett virusskydd på din dator är som att låsa dörren efter dig när du går. Det ger din dator ett skydd mot de skadlig programvara och räddar dig i många fall. 

Japp, du behöver ett antivirus. Vi ska säga som det är, du kan drabbas av skadlig kod och virus även med ett virusskydd. Att ha ett antivirus på din dator är som att låsa dörren efter dig när du går. Tjuven kan fortfarande komma in men du blir inte det lättaste bytet på gatan.

Utan ett antivirus kan du drabbas av identitetsstöld, få alla dina filer krypterade och förlorade, hårdvarufel och bedrägerier av olika slag.

Så funkar ett antivirus

Ett virusskydd laddas oftast ner direkt och är ett datorprogram som installeras på din dator. Det arbetar hela tiden i bakgrunden genom att skanna, upptäcka och radera virus och andra hot som försöker ta sig in på dina enheter. Men varje dag dyker nya hot upp och det är viktigt att produkten ständigt uppdateras. Välj en leverantör som hänger med i utvecklingen och snabbt tar fram utökat skydd. Såklart har vi koll på de bästa.

ANLITA VÅR IT-SÄKERHETSEXPERT

Få ut mer av de skydd som finns genom att lära dig mer.

Nathanael Derneborg

Nathanael Derneborg

IT-säkerhets­tekniker

Kontakt

Vill du veta mer?

Vi är vana vid att inget projekt är det andra likt och vi förstår att det kan finnas många funderingar. Låt oss bena ut dessa.

Vad vill du veta mer om?
Välj ett alternativ eller skriv vad du funderar över
Vi skulle behöva veta lite mer om dig

Det här formuläret samlar in uppgifter så att Netmine AB kan kontakta dig. Läs vår GDPR - Integritetspolicy för mer information.

Jag samtycker till att Netmine AB sparar mina uppgifter

Bekräftelse

Tack, vi har mottagit ditt meddelande!

Vi hör av oss till dig inom kort.
Du är självklart välkommen att kontakta oss direkt på 0370- 155 90 eller kika förbi hos oss på Brogatan 24 i Värnamo och ta en kopp kaffe med oss.