I början av 2023 svängde jag för andra omgången in på Netmines parkering. Här trivdes jag så bra under min praktik att jag inte var sen med att tacka ja när jag fick erbjudande om en fast tjänst. Här ser jag nu framemot att få byta tentaplugga mot att tillsammans med mina kollegor lösa tekniska utmaningar i verkliga livet.

Arbete
Jakob kommer in i gänget på teknikavdelning med ny fräsch utbildning och kunskap och visst kommer han snabbt att fylla teknikerskorna. Han besitter en fantastisk servicekänsla och har redan varit behjälplig i många stora kundprojket. Han är noggrann, hjälpsam och bjuder gärna på sig själv under tiden han löser ett problem åt dig. Vill du ha en klippa att luta dig mot så har du en här helt enkelt.

Personligt
Det är lätt att tro att man efter en dag med knappande på datorer vill göra nåt helt annat efter arbetstid. Kanske har det med vårt yrkesval men vi har svårt att släppa tangenterna och Jakob är inget undantag. Att spela är ett sätt att koppla av och umgås, nästan som att spela padel fast utan risk för skador.

Jakob's kompetenser

94%

Serverinstallationer

95%

Hårdvarulösningar

100%

Snabb hjälp

Jakob Hoof

Jakob Hoof

IT-tekniker

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken