Efter ett varmt och härligt sommarlov började jag i augusti 2021 styra bilen mot Netmine istället för Campus i Värnamo, åren som lärare har visat mig flera olika yrkesbanor som måste testas.

Arbete
Martin har länge jobbat som lärare på Campus Värnamos utbildning Webbutvecklare .NET, det var så vi lärde känna honom. Han har till och med utbildat tre av våra anställda så vi är himla glada över att han vill göra oss sällskap i utvecklingsgänget. Hans kunskaper inom inbyggda system är som en guldgruva. Våra IoT-lösningar har hög efterfrågan och den ständiga utvecklingen av IT-säkerheten gör att Martin har fullt upp precis hela tiden.

Personligt
Så ja vad gör en kodare på fritiden? Jo det ska vi berätta. Just denna kodare gillar att hålla igång, hur exakt hur många timmar padel det har blivit låter vi vara osagt, men det är på skalan över medel. Martin har också ett fint hjärta och är den hjälpsamma typen som gärna tar hand om nära och kära så fort det finns en stund över. Han gillar att umgås med vänner och kollegor och är inte sen med att haka på en AW när tillfälle ges, någon gång hoppas vi på att gitarren kommer fram.

Martin's kompetenser

83%

Inbyggda system

83%

Anpassa hårdvara

100%

Hårdvarukodning

Martin Elvin

Martin Elvin

Embeddedutvecklare

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken