Min Netminekarriär började redan 2011, mitt första år på gymnasiet. Jag hade äran att göra all min praktik på Netmine och jag anställdes direkt efter studentens lyckliga dagar tog slut. För mig var Netmine den bästa skolan och jag fick massor av värdefull erfarenhet.

Arbete

Sebastian blev snabbt en av våra mest omtyckta tekniker. Kanske för att han är ung och blond men mest troligt beror det på hans outtömliga engagemang. Det Sebbe inte kan ta reda på, det är inte värt att veta. Eftersom att kunderna står på kö för att få honom som tekniker händer det att han ibland jobbar med flera case samtidigt för att göra alla nöjda! Inget som märks, han är liksom lika lugn och pratglad ändå, mästermultitaskaren!

Personligt

Att hålla flera svårlösta teknikcase igång samtidigt är som sagt inga problem. Värre är det att hålla sig på benen. Sebbe har under senaste tiden varit lite olycksdrabbad. Han gör rätt i att syssla med E-sport som är åt det något stillsammare hållet. När han blir stor vill han resa runt i världen, till dess så kan han ge trevliga Köpenhamn-tips! Frågar du snällt, kanske du även får en lektion i danska.

Sebastian's kompetenser

90%

Förståelse för komplexa IT-miljöer

100%

Bred hårdvarukompetens

90%

Förmåga att hålla många bollar i luften

Sebastian Grauengaard

Sebastian Grauengaard

IT-tekniker

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken