I början av 2023 drog jag ner mössan långt ner över öronen och knatade in i Netminehuset för första gången. Här ser jag framemot att få hjälpa mina kunder att få struktur på sin IT-infrastruktur och samtidigt utveckla sin verksamhet genom att tillsammans hitta lösningar som ökar produktiviteten och kanske rent av även lönsamheten.

Arbete
Med erfarenheter från roller som IT-ansvarig och verksamhetskonsult är Tobias som klippt och skuren för rollen som IT-samordnare hos oss. Han kommer kunna hjälpa dig att hålla koll på samtliga kontakter med leverantörer av system, samordnar mellan konsulter och jobba effektivt med företagets utveckling av IT-miljö. Tobias är både noggrann och kommunikativ så fördelarna med att anlita honom som en extern IT-ansvarig är många. Ni kommer inte behöva oroa er för att missa några viktiga uppdateringar och inte heller behöver ni fatta några ogenomtänkta inköpsbeslut. Som IT-samordnare jobbar Tobias strategiskt med alla era IT-frågor. Vill du ha en klippa att luta dig mot så har du en här helt enkelt.

Personligt
Tobias gillar att hålla sin knopp i trim och det gör han bäst genom att ta ut sig rejält på gymmet mellan varven, det ger honom energi att hålla familjeliv och arbetsprestation på topp.

Tobias's kompetenser

93%

Effektiva IT-projekt

97%

Lång erfarenhet IT-frågor

100%

Snabb hjälp

Tobias Karlsson

Tobias Karlsson

IT-samordnare

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken