IoT-Labbet är ett nytt koncept hos oss där du är välkommen att bolla dina idéer, få inspiration och göra tester tillsammans med experter. Vi kombinerar Internet of Things (IoT) och Artificiell Intelligens (AI) för att hjälpa företag att identifiera och lösa effektivitetsproblem och säkerställa en position i det nya AI-landskapet. 

Du är kanske inte ens medveten om de möjligheter som IoT och AI kan erbjuda. Det är här IoT-Lab kommer in i bilden. Med vårt IoT-Lab kan du upptäcka nya möjligheter, optimera dina processer och minska kostnader. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och med avancerad datadriven analys kan du stärka din verksamhets konkurrenskraft och framgång.

Identifiera och åtgärda problem
Okej, vi vill göra detta enkelt! Någonstans behöver man börja. Kom till oss så utforskar vi tillsammans ert behov och möjligheterna att optimera processer. Huvudingrediensen stavas DATA. Det är med hjälp av data från era redan befintliga enheter eller nya skräddarsydda IoT-lösningar som vi kan identifiera ineffektivitet och riktiga potentiella förbättringsmöjligheter. 

Vad är IoT-Lab?
IoT-Lab är vår innovativa tjänst som hjälper företag att upptäcka, identifiera och lösa problem i sina arbetsflöden med hjälp av IoT och AI. Oavsett om du är nybörjare eller redan har en viss förståelse för teknologierna, så kan vårt IoT-Lab hjälpa dig på resan mot ökad effektivitet och kostnadsbesparingar. Vi vet att det kan vara överväldigande att börja utforska möjligheterna med IoT och AI. Vår innovationsverkstad är designad för att göra denna resa så smidig som möjligt och tillsammans med er definierar vi era utmaningar, mål och behov.

Den iterativa processen i vårt IoT-Lab

  • Förstudie: Grundantagande, behov och risker
  • Design och prototyp: systemarkitektur, sensorplacering och dataflöde för en solid teknisk grund
  • Säkerhet, validering och experiment: identifiera potentiella sårbarheter, säkerställa förväntad funktion
  • MVP (Minimum Viable Product): en grundläggande version med de mest kritiska funktionerna
  • Mäta och lära: utifrån data som samlats in drar vi slutsatser och tar lärdom
  • Iterera: vi förbättrar systemets prestanda och funktionalitet utifrån våra insikter
  • Löpande underhåll och support


Vår utvecklingsavdelning - ett komplett gäng

Här finns utvecklare, specialister på inbyggda system, grafiska designers, UX-designers, frontend-utvecklare och digitala strateger. Tillsammans har vi, utan att överdriva, en bred kompetens. I utvecklingsgänget har vi också projektledare som håller koll på möten, planering och avstämningsmöten åt dig. Finns det något att vänta på?

Missade du vårt gästspel i podden Innovationslandet - med Emma Frans? Lyssna på avsnittet på Spotify "Netmine - Förverkligar intelligenta innovationer med IoT och AI" eller sök där poddar finns.

VILL DU REVOLUTIONERA ERA PROCESSER?

Ta plats i vårt IoT Lab och påbörja din resa mot en mer effektiv och lönsam framtid. - Kontakta gärna Johan och lufta din idé.

Johan Kristins

Johan Kristins

VD & System­utvecklare

Kontakt

Vill du veta mer?

Vi är vana vid att inget projekt är det andra likt och vi förstår att det kan finnas många funderingar. Låt oss bena ut dessa.

Vad vill du veta mer om?
Välj ett alternativ eller skriv vad du funderar över
Vi skulle behöva veta lite mer om dig

Det här formuläret samlar in uppgifter så att Netmine AB kan kontakta dig. Läs vår GDPR - Integritetspolicy för mer information.

Jag samtycker till att Netmine AB sparar mina uppgifter

Bekräftelse

Tack, vi har mottagit ditt meddelande!

Vi hör av oss till dig inom kort.
Du är självklart välkommen att kontakta oss direkt på 0370- 155 90 eller kika förbi hos oss på Brogatan 24 i Värnamo och ta en kopp kaffe med oss.