En riktigt härlig majdag 2024 öppnade jag dörren till Netminehuset och klev in i rollen som IT-konsult. Efter att ha jobbat som IT-tekniker på några olika bolag ser jag nu framemot att jobba som konsult och med flera kunder. Jag kommer göra allt jag kan för att hålla humöret uppe hos er som söker min assistans med olika IT-problem.

Arbete

Ernad är IT-tekniker, en riktigt bra sådan och dessutom väldigt, väldigt trevlig. Han finns alltid nära till hands för sina kunder och kollegor. En stabil backup när man behöver hjälp helt enkelt. Utöver det vanliga med att installera och felsöka datorer, administrera servrar och se över säkerhet så hugger han tag i det som behöver huggas tag i. Denna kille är både teknisk och stark, visst sa vi att han är trevlig också? Bra egenskaper hos en IT-tekniker!

Personligt
Bara för att klockan har slagit 17.00 tar inte arbetet slut då hoppar han gärna i mekkläderna och skruvar lite på någon bil eller drar till gymmet. Jobbet gör sig inte av sig själv. Vi tror att han ibland smygtränar på sina pull-ups på kontoret så för att väga upp det bjuder vi honom på fika så ofta vi kan. Balansen är ju ändå det viktigaste tänker vi!

Ernad's kompetenser

90%

Microsoft server

100%

Microsoft 365

87%

Ypperlig koll på hårdvara

Ernad Gusic

Ernad Gusic

IT-tekniker

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken