Även jag började min Netminekarriär som LIA-student och jag kom inte heller härifrån. Efter min examen från YH-utbildningen i Växjö blev det IT-teknik på heltid. Jag älskar dagarna på jobbet, att få hålla på med det man tycker är kul och dessutom unges av galet många roliga kollegor, det är fint!

Arbete

Kristoffer är IT-tekniker hos oss, det är inte helt ovanligt att han är den som löser de riktigt akuta teknikcasen vi får in. Ofta både snabbt och enkelt! Denna lite blyga kille besitter en grym servicekänsla och vill att alla kunder ska vara nöjda.

Personligt

På Netmine är det delat läger vid lunchtid. De som har matlåda och de som käkar ute. Kristoffer är en matlåde-kille, det har hänt både en och flera gånger att kollegorna sneglat avundsjukt på den egenhändigt lagade maten. När matlådan står förberedd i kylen för kvällen, då är det CS som gäller. Kokke är dessutom ganska grym och har placerat sig på tävling under Dreamhack. Vem skulle kunna tro att denna supersnälla svärmorsdröm skulle kunna vara din värsta fiende?

Kristoffer's kompetenser

93%

Installera Microsofttjänster

100%

Koll på backuper

100%

Bred hårdvarukunskap

Kristoffer Jörgensen

Kristoffer Jörgensen

IT-tekniker

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken