Jag får snart börja presentera mig som en Netmine-inventarie. Allt har rullat på här sedan hösten 2011. Det bästa med att vara IT-tekniker-Bylund är det sociala men också att lösa kundernas IT-problem, man får en extra boost när det går snabbt och när kunden blir nöjd såklart!

Arbete

I jobbet som IT-tekniker ingår att hålla sig uppdaterad kring det senaste i teknikväg. En arbetsuppgift som inte är det minsta betungande för Mattias. Det finns väldigt få saker som han inte har koll på när det kommer till Appleprodukter och andra tekniska prylar. Lyssnar man noga kan man urskölja hans norrländska ursprung. Lugnet rinner i blodet på honom, när det blir lite stressigt kan man höra honom muttra "vad i hela världen", värre än så blir det aldrig.

Personligt

Att Mattias gillar att vara först ut med nya prylar kommer förstås inte som en nyhet. Han hade en Apple watch innan den börjat säljas i Sverige. Han har också ägt ett par fingervantar med bluetooth i, du vet sådana man kan använda istället för en trådlös handsfree. Mattias är en kille med hjärtat på rättat stället och vill alla i sin omgivning väldigt väl. Kanske hämtar han inspiration från alla romantiska komedier han och frugan gärna varar ner till.

Mattias's kompetenser

100%

Kunskap om Apple-produkter

93%

Komplexa installationer

100%

Tålamod a la norrlänning

Mattias Bylund

Mattias Bylund

IT-tekniker

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken