UTVECKLING

Digitaliseringsboost

Ligger ni efter i den digitala utvecklingen? Upplever ni effektiviseringsproblem? Eller vill ni öka försäljningen? Kom framåt - få en boost med ny app, IoT-lösning, webb eller e-handel. Era utvecklingsprojekt förtjänar inte bara riktigt bra expertis – de förtjänar omsorgsfullt levererad kvalitet genom varje fas av sin livscykel.

 

Långsiktig lösning på era problem och utmaningar

Hos oss får ni inte bara en produkt, ni får en långsiktig lösning som ständigt utvecklas och anpassas för att möta era - och era kunders behov. Vi tar utvecklingsprojekt till en ny nivå. Oavsett om ni behöver en app, webbsida, en teknisk IoT-lösning eller e-handelsplattform så levererar vi resultat med precision och passion.

Så här kan det gå till:

 • Problemidentifiering och lösningsskapande:
  Har du ett problem som behöver lösas? Vi är här för att omvandla utmaningar till innovativa mjukvarulösningar. Från koncept till konkret resultat.

 • Starta ett utvecklingsprojekt:
  Vet du att du behöver förändring, men är osäker på hur? Vi guidar dig genom processen och hjälper dig att definiera och strukturera ditt projekt för maximal effektivitet.

 • Erfarenhet och kompetens - ett komplett gäng:
  Här finns utvecklare, specialister på inbyggda system, grafiska designers, UX-designers, frontend-utvecklare och digitala strateger. Tillsammans har vi, utan att överdriva, en bred kompetens. I utvecklingsgänget har vi också projektledare som håller koll på möten, planering och avstämningsmöten åt dig.

 • Projektledning för din trygghet:
  En dedikerad projektledare är din guide genom hela processen, säkerställer att vi levererar i tid och att du alltid är informerad om framstegen.

Kontakta oss för att diskutera dina idéer och behov. Vi är redo att omvandla din vision till verklighet och säkerställa att ditt utvecklingsprojekt inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar.

Läs mer om hur ett Utvecklingsprojekt går till i vår artikel: Projektet - från början till slut!

Intresserad av AI och vill identifiera och lösa effektivitetsproblem och säkerställa en position i det nya AI-landskapet? Läs om vad vi kan hjälpa dig med i vårt IoT-Lab: Workshop i IoT-Labbet

Johan Plahcinski

Johan Plahcinski

Försäljnings­chef & Kundansvarig

Ett urval av våra tjänster:

E-handel

Få möjlighet att sälja dina produkter på nätet. Vi ger dig förstklassig hjälp i utvecklingen av en ny webbshop. Starta E-handel, vi är på!

Känns det som att du har goda möjligheter att driva business på nätet? Dags för egen E-handel!
Bara för att vara tydliga, idag finns det allt från minishoppar på sociala medier till gigantiska e-handlare, spannet är rätt stort. Inget projekt är för litet, inget är för komplex. Vi kikar mer på vad du har tänkt dig.
Läs mer!

IoT och AI

I vårt IoT-lab bollar vi dina idéer, få inspiration och gör tester tillsammans med experter. Vi kombinerar Internet of Things (IoT) och Artificiell Intelligens (AI) för att hjälpa företag att identifiera och lösa effektivitetsproblem och säkerställa en position i det nya AI-landskapet. 

Du är kanske inte ens medveten om de möjligheter som IoT och AI kan erbjuda. Det är här IoT-Lab kommer in i bilden. Med vårt IoT-Lab kan du upptäcka nya möjligheter, optimera dina processer och minska kostnader. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och med avancerad datadriven analys kan du stärka din verksamhets konkurrenskraft och framgång.
Läs mer!

Apputveckling

En app kan komma i många skepnader och vi skapar såklart den som du får mest nytta av. Vi kan apputveckling och förvandlar din appidé till en riktigt bra slutprodukt. Allt börjar med ett grundligt förarbete följt av en väl utarbetad projektplan med skisser och prototyper, för att du enkelt ska kunna hänga med längs resan. Ibland tar det bara någon vecka att bygga en app men i många fall tar det flera månader. Men de bästa apparna är de som aldrig blir färdiga. De som alltid utvecklas och fylls på med funktioner.
Läs mer!

Ett koncept som passar er? Ta kontakt med våra säljare & boka ett möte vetja! Och hörni, det är inte nödvändigt att ni vet exakt vad ni behöver. Vi är ofta med i tankarna redan i uppstarten av ett projekt.

Våra nyheter

Kanske är du sugen på att skriva något om oss? Här nedan finner du det som hänt oss på sistone. Prata gärna med vår marknadsanskoordinator om du vill få en kommentar.