Support

IT-teknik

Vi tar det väldigt personligt.

Här skulle vi kunna säga allt det där som egentligen är självklart. Du vet, hur superbra våra lösningar är, att vi vet allt om det senaste på marknaden och att vi ständigt utvecklar våra säkerhetslösningar för att hänga med i kampen mot nya yttre hot. Självklarheter.

Det du egentligen behöver veta är att vi finns alltid ett kort samtal bort.

Din personliga IT-tekniker

Vi känner ingen som gillar när det krånglar. Men ibland gör det, oavsett om man vill eller inte.

Det är därför det är så lätt att få tag på din personliga tekniker. Du har hans direktnummer och han hjälper dig mer än gärna, så fort det bara går.

Markus Johansson

Andreas Brandö

David Johansson

Peter Enbjärde

Mattias Bylund

Kristoffer Jörgensen

Sebastian Grauengaard

Per Rubensson

Hårdvara

Vi hjälper dig att köpa eller hyra hårdvara från oss. Vi hanterar bland annat drift, konsultation, analyser, inköp av hårdvara och mycket mer. Vi pratar gärna med dig om dina behov men om du själv vill läsa på lite så är du välkommen in i Biblioteket - Hårdvara.

Molntjänster

Har ni ett behov av att jobba även när ni inte är på jobbet? Idag finns det ”sjuttiotusen” olika molntjänster. Det spelar ju egentligen ingen roll att det är en molntjänst, det är ju vad den gör du har nytta av. Principen är densamma - att du ska nå det du behöver - vart du än befinner dig.

Vi har ingen kund som är den andra lik. Ibland blir man fler och ibland blir man färre. Ibland är man på och ibland är man av. Det går upp och det går ner. Ändra tjänster och antal användare på månadsbasis – lätt som en plätt!

IT-säkerhet av alla dess slag

Här kommer en text om IT-säkerhet.

Teknik-case

Det mesta har vi gjort förut. Här kan du se exempel på små och stora arbeten vi har genomfört för andra.

Vill du prata IT-teknik?

Vill du prata nya projekt och idéer gör du bäst i att prata med vår kundansvarige. Om du letar efter en specifik tekniker så går du till Kontakt.