Support

IT-teknik

Vi tar det väldigt personligt.

Här skulle vi kunna säga allt det där som egentligen är självklart. Du vet, hur superbra våra molntjänster är, att vi kan allt om det senaste på marknaden och att vi ständigt utvecklar våra säkerhetslösningar för att hänga med i kampen mot nya hot. Självklarheter egentligen.

Det du egentligen behöver veta är att vi alltid finns ett kort samtal bort.

Vi tar hand om din IT-miljö

Oavsett om du behöver någon som jobbar självständigt och ansvarar för er IT-miljö eller om du bara behöver en förlängd arm så finns vi här och kan hjälpa dig. Vi är vana att jobba på olika sätt beroende på behovet hos just er.

Hårdvara

Är man inte så intresserad av teknik kan det vara svårt att veta vad man faktiskt behöver. Vi kan våra kunders IT-miljö utan och innan och därför tar vi enkelt fram det som funkar för dig och ditt företag. Detta gäller oavsett om du behöver ny dator, en ny server, skärm, smartphone med tillbehör eller rent av en ny projektor till konferensrummet.

Vi har också certifierade nätverkstekniker hos oss, så ditt dåliga wifi kan definitivt vara ett minne blott. Du kan också prata med oss om ni behöver andra bra-att-ha-grejer.

Idag säljer vi produkter från bland andra HP, Apple, Lenovo, och Ruckus.

Molntjänster

Har ni ett behov av att jobba även när ni inte är på jobbet? Idag finns det ”sjuttiotusen” olika molntjänster. Det spelar ju egentligen ingen roll att det är en molntjänst, det är ju vad den gör du har nytta av. Principen är densamma - att du ska nå det du behöver - vart du än befinner dig.

Vi har ingen kund som är den andra lik. Ibland blir man fler och ibland blir man färre. Ibland är man på och ibland är man av. Det går upp och det går ner. Ändra tjänster och antal användare på månadsbasis – lätt som en plätt!

IT-säkerhet

Att virus är ett av dagens största hot mot företags IT-miljöer har nog inte undgått någon. Det kan bli dyrt både att återställa data samt dyra stilleståndskostnader på det. Därför tycker vi det är viktigt att alla företag har bra skydd, så som antispam- och antivirusskydd. Dessutom ska man ju alltid ha en backuplöning man kan lita på.

Det gäller att jobba proaktivt med sin IT-säkerhet, det hjälper vi dig gärna med. De yttre hoten kan ibland ligga steget före alla skyddsprodukter på marknaden. Vilka lösningar ni bör ha hos er kollar vi gärna på i samband med ett besök och analys av er verksamhet.

Din personliga IT-tekniker

Vi känner ingen som gillar när det krånglar. Men ibland gör det, oavsett om man vill eller inte.

Det är därför det är så lätt att få tag på din personliga tekniker. Du har deras direktnummer och hen hjälper dig mer än gärna, så fort det bara går.

Lär känna våra tekniker - de är bäst!

Markus Johansson

Andreas Brandö

David Johansson

Peter Enbjärde

Mattias Bylund

Kristoffer Jörgensen

Sebastian Grauengaard

Per Rubensson

Bosse Bergenholtz

Christer Petersson

Joakim Strandberg

Jonathan Westberg

  • Har du en fri vilja? Kanske är det nu vi kommit så långt att den digitala världen tagit över vår förmåga att själva välja vad vi ska tycka eller känna. För visst känns det ibland som att våra telefoner vet mer om oss än vad vi själva vet.

    Läs mer

  • Magasinet: Smartare Industrier Vad behöver du göra för att få en effektivare arbetsdag? Och hur har andra företag gjort? Vi skapade ett magasin för att inspirera till att förbättra och förenkla i er produktionsmiljö. Varsågod, ladda ner ditt ex!

    Läs mer

  • Vi kan göra ditt jobb lättare! Ibland vet man att man behöver ha något som gör saker och ting lite lättare men det är inte alls säkert att man vet vad. Där kommer vi kunna hjälpa dig!

    Läs mer

Vill du prata IT-teknik?

Vill du prata nya projekt och idéer gör du bäst i att prata med vår kundansvarige. Om du letar efter en specifik tekniker så går du till Kontakt.