Support

Utveckling

Vi gör så att det blir snabbt, enkelt och roligt. Då blir det gjort.

Lite så tänker vi när vi tar fram våra utvecklingslösningar. Vår erfarenhet är att det stämmer varesig det gäller tidsrapportering, utlastning av truckpallar eller kommunikation inom företaget. Ja, egentligen vad som helst.

Skräddarsydd mjukvara

Ibland har ni som företag väldigt specifika problem som ingen hittills har löst. Då löser vi dem.

Vi vill gärna prata med dig om dina idéer och önskemål rörande t.ex. appar, webbutveckling, hemsida, system och mjukvara. Du behöver inte veta exakt vad du är ute efter eller behöver. Vi startar där du är och hjälper dig framåt.

Vissa gillar dock att vara väldigt pålästa - om du är en sådan så är du varmt välkommen till Biblioteket - Utvecklingstjänster.

Självfallet använder du den enhet som passar dig själv bäst. Vi löser det. Vi har tidigare fixat både webbaserade lösningar samt iOS- och Androidappar.

Utvecklingscase

Det är är en svår uppgift att visa att vi kan fixa det mesta. Därför visar vi gärna hur vi redan har löst andras problem.

Våra produkter

Många företag har samma problem. Varför inte använda samma lösning? Kika närmre på våra produkter.

Ett busenkelt sätt att förenkla och strukturera internlogistiken.

En avancerad att-göra-lista som är jättelätt att använda

Säkerställ packningsprocessen av ditt gods. Nollställ dina reklamationskostnader.

Kom överens med dina kunder även vid saknat eller skadat gods

Vill du prata utveckling?

Vill du prata nya projekt och idéer gör du bäst i att prata med vår kundansvarig eller projektledare. Om du letar efter en specifik utvecklare så går du till Kontakt.